”LABORATOR MOBIL – ȘTIINȚE ȘI GASTRONOMIE” 2-final
3 octombrie 2023

”LABORATOR MOBIL – ȘTIINȚE ȘI GASTRONOMIE” 2 Proiectul constă în realizarea unor ateliere interdisciplinare de educație nonformală pentru sănătate prin mișcare și alimentație sănătoasă, folosind un laborator mobil direct la beneficiari sau în mijlocul naturii.

Școala de vară METEO-PANN-final
2 octombrie 2023

Școala de vară – METEO-PANN Proiectul  își propune organizarea unor  activități practice care să furnizeze o imagine concretă asupra lucrului în stațiile meteorologice, punându-se accentul pe cunoașterea, folosirea, măsurarea cantitativă a diverselor elemente meteorologice.

Educația Stem începe la grădiniță-final
29 septembrie 2023

Educația Stem începe la grădiniță  Proiectul și-a propus să profite de curiozitatea naturală a copiilor preșcolari pentru a pune baza unor aptitudini ce le vor fi de folos pe tot parcursul școlar viitor și în viața profesională de mai târziu.

STEAM 4 ALL-final
29 septembrie 2023

STEAM 4 ALL Ce poti face cu o pungă de piese cu instrucțiuni în limba chineză?

Science Nest – Clubul micilor oameni de știință-final
29 septembrie 2023

Science Nest – Clubul micilor oameni de știință Activitățile din cadrul proiectului au urmărit în primul rând descoperirea nevoilor, preocupărilor și preferințelor elevilor și valorificarea potențialului lor creator, precum și promovarea învățării de calitate și activității de cercetare/ experimentare și valorificarea acestora în spațiul comun al științelor.

CĂLĂTORI ȘI CĂLĂTORII PRIN CORPUL UMAN-final
29 septembrie 2023

CĂLĂTORI ȘI CĂLĂTORII PRIN CORPUL UMAN Proiectul își propune aprofundarea cunoștințelor despre corpul uman, în mod practic, atractiv și interactiv –  cunoștințe abordate clasic, teoretic, selectiv și uneori sărăcăcios de programa școlară sau de manualele școlare.

FRIDAY’S EXPERIMENTS-final
29 septembrie 2023

FRIDAY’S EXPERIMENTS Proiectul Friday’s Experiments a început acum doi ani cu resurse proprii pentru elevii claselor primare ai Școlii Primare Tepșenari din comuna Milcoiu.

LEGO CLUB-final
29 septembrie 2023

LEGO CLUB Proiectul  LEGO CLUB urmărește implementarea la ciclul primar si gimnazial a unor lecții practice, atractive, ce sprijină elevii să-și dezvolte abilitățile secolului 21.

GRĂDINA CU MIERE-final
29 septembrie 2023

GRĂDINA CU MIERE Proiectul ”Grădina cu miere” vizează atingerea obiectivelor educaționale din domeniile STEAM prin acțiuni de tipul learning by doing a căror finalitate a reprezentat-o implicarea copiilor în propria învățare prin crearea unui spațiu verde cât mai prietenos pentru polenizatori.

GREEN ENERGETIC-final
29 septembrie 2023

GREEN ENERGETIC  Proiectul își propune să ofere elevilor din Colegiul Energetic Râmnicu Vâlcea oportunitatea de afla procesul de producere a energiei electrice, folosind un kit școlar-panouri fotovoltaice, cu charge-point de încărcare telefoane mobile și lămpi de iluminat, amplasat în 2 puncte din curtea școlii,   în dreptul corpurilor de clădire în care învață  aproximativ 1000  […]

The Big Bang Theory – ediția MasterBots-final
29 septembrie 2023

The Big Bang Theory – ediția MasterBots Sunteți pasionați de astronomie, dar nu știți pe nimeni care vă poate ajuta?

BIBLIOTECA DE LUCRURI PIETRARI-final
21 septembrie 2023

BIBLIOTECA DE LUCRURI PIETRARI Aveți nevoie pentru scurt timp de o mașină de cusut sau de o bormașină?

BIBLIOTECA DE LUCRURI
5 aprilie 2023

BIBLIOTECA DE LUCRURI Provocare Aveți nevoie pentru scurt timp de o mașină de cusut sau de o bormașină?

3D-4Fun
5 aprilie 2023

3D-4Fun Provocare Proiectul nostru își propune dezvoltarea abilităților de proiectare tridimensională a obiectelor, a creativității și imaginației și dezvoltarea abilităților sociale și de comunicare, de utilizare a noilor tehnologii care au impact din ce în ce mai mare în diferite domenii de activitate.

Laborator mobil – ” ȘTIINȚE ȘI GASTRONOMIE” 2
5 aprilie 2023

Laborator mobil – ” ȘTIINȚE ȘI GASTRONOMIE” 2 Provocare Continuăm proiectul ,,Laborator mobil – ȘTIINȚE ȘI GASTRONOMIE” datorită   succesului de care s-a bucurat  în rândul elevilor, atât din mediul rural cât și din mediul urban.

Școala de vară METEO-PANN
5 aprilie 2023

Școala de vară METEO-PANN Provocare Proiectul Școala de vară- METEO-PANN   își propune promovarea ştiinţelor aplicative în rândul elevilor pentru dobândirea abilităţilor practice, încurajând pasiunea pentru domeniul ştiinţei meteorologice.

Digitalizare și automatizare
5 aprilie 2023

Generația STEM începe la grădiniță Provocare Proiectul își propune să profite de curiozitatea naturală a copiilor preșcolilor, cu scopul de a introduce copiii în minunata lume STEM.

Smart Trending
5 aprilie 2023

Generația STEM începe la grădiniță Provocare Proiectul își propune să profite de curiozitatea naturală a copiilor preșcolilor, cu scopul de a introduce copiii în minunata lume STEM.

Generația STEM începe la grădiniță
4 aprilie 2023

Generația STEM începe la grădiniță Provocare Proiectul își propune să profite de curiozitatea naturală a copiilor preșcolilor, cu scopul de a introduce copiii în minunata lume STEM.

STEAM 4 ALL
4 aprilie 2023

STEAM 4 ALL Provocare Proiectul își propune realizarea unor resurse educaționale  ușor de reprodus, simplu de utilizat în care să fie implicați chiar principalii beneficiari – elevii.

Science Nest- Clubul micilor oameni de știință
4 aprilie 2023

Science Nest- Clubul micilor oameni de știință Provocare În ultima vreme planeta noastră se confruntă cu mari provocări legate de poluare care afectează sănătatea umană, calitatea vieții sau funcția naturală a ecosistemelor.

Călători și călătorii prin corpul uman
4 aprilie 2023

Călători și călătorii prin corpul uman Provocare Proiectul își propune aprofundarea cunoștințelor despre corpul uman, în mod practic, atractiv și interactiv –  cunoștințe abordate clasic, teoretic, selectiv și uneori sărăcăcios de programa școlară sau în manualele școlare.

MasterBots
3 aprilie 2023

MasterBots Provocare Tabăra de vară „The Big Bang Theory” – ediția MasterBots, constă, așa cum îi spune și numele, într-o tabără în care tinerii pot afla cât mai multe despre universul în care trăiesc, galaxii, stele și chiar să le observe pe cerul nopții.

Grădina cu miere
3 aprilie 2023

Grădina cu miere Provocare Proiectul vizează atingerea obiectivelor educaționale din domeniile STEAM prin acțiuni practice de învățare ce au ca finalitate crearea unui spațiu verde cât mai prietenos pentru polenizatori și înțelegerea rolului fundamental al acestora ca indicatori ai ecosistemului care funcționează optim.

LEGO CLUB
3 aprilie 2023

LEGO CLUB Provocare Proiectul  LEGO CLUB urmărește implementarea la ciclul primar și gimnazial a unor lecții practice, atractive, ce sprijină elevii să-și dezvolte abilitățile secolului 21.

Friday’s Experiments
3 aprilie 2023

Friday’s Experiments Provocare Proiectul Friday’s Experiments a început acum doi ani cu resurse proprii pentru elevii claselor primare ai Școlii Primare Tepșenari din comuna Milcoiu.

GREEN ENERGETIC
3 aprilie 2023

GREEN ENERGETIC Provocare Proiectul își propune să ofere elevilor din Colegiul Energetic Râmnicu Vâlcea oportunitatea de afla procesul de producere a energiei electrice, folosind un kit  școlar – panouri fotovoltaice, cu charge-point de încărcare telefoane mobile și lămpi de iluminat, amplasat în 2 puncte din curtea școlii,  în dreptul corpurilor de clădire în care învață  […]